Program Management Personal Training

  • Hoe bouw je een sterke en gedragen programmavisie en planning.
  • Hoe creëer je een team waarmee het programma gaat vliegen?
  • Hoe focus je op wat echt belangrijk is en bereik je sneller resultaat?
  • Hoe werk je slim en transparant samen met al je stakeholders en je opdrachtgever?
  • Hoe vergroot je jouw persoonlijke impact en houdt je jezelf scherp?

Personal training & coaching on the job

In deze training op maat krijg je als programmamanager / directeur een half jaar begeleiding van een senior change director & coach tijdens de uitvoering van jouw programma. De begeleiding is gericht op professionele en persoonlijke groei én op het vergroten van de slaagkans van jouw programma. Een praktische combinatie van training, coaching en programmabegeleiding.

Trainingsschema

  1. Startworkshop: bespreken persoonlijke en programma-inhoudelijke doelen. Program assessment. Opstellen trainingsschema.
  2. Trainingssessie: maandelijks (1 dagdeel) bespreken voortgang + bespreken thema’s aan de hand van voorbeelden uit de praktijk: (1) alle betrokkenen aan boord krijgen (2) de juiste gezamenlijke koers kiezen, (3) wendbaar organiseren, (4) slim samenwerken en (5) inspirerend leidinggeven.
  3. Coaching on the job: de trainer/coach loopt enkele keren letterlijk mee tijdens een (online) meeting of event met als doel om zicht te krijgen op en feedback te geven aan ‘de programmamanager in actie’.
  4. Tussendoor: gelegenheid om te klankborden.
  5. Evaluatie: na een half jaar evalueren van de training en bepalen next steps.

De training vindt plaats dichtbij de werkplek, online of op een verrassende, inspirerende locatie afhankelijk van behoefte.

Trainer/coach

Bram Voncken is bedrijfskundig ingenieur en heeft ruim 30 jaar ervaring met het leidinggeven aan complexe organisaties en veranderingen o.a. bij KPN, Accenture, NS, KVK, provincie en gemeente. Zo mocht hij bij NS leidinggeven aan de transitie naar de OV-chipkaart. Een complex en gevoelig traject met grote impact op medewerkers, reizigers en andere stakeholders. Als workshopleider en trainer/coach was hij betrokken bij uiteenlopende verandertrajecten en als lijnmanager verantwoordelijk voor de werving en begeleiding van project/programmamanagers. In zijn vrije tijd is hij actief op gebied van theatermaken, filosofie en beeldende kunst. Dit helpt om met frisse blik te blijven kijken naar het ‘spel’ dat we spelen binnen bedrijven en organisaties.

Voor wie is deze training bedoeld

Een ieder die zich wil ontwikkelen tot senior programmamanager / directeur en zichzelf en zijn of haar programma een boost wil geven. De training is niet gericht op het trainen van methodieken zoals Prince2 of MSP. Voorwaarde voor deelname is dat je ervaring hebt als project/programma- of lijnmanager.

Prijs

€ 4800,- excl. BTW.

Beschikbaarheid

De training start elke maand. Trainingsdata zijn in overleg.


Voor meer informatie neem contact op via onderstaand formulier of bel 06-2158 6281.


VIMC > verbindend / voorwaarts
Sterrenbos 51, 3511 ET, Utrecht
© 2007 – 2022 VIMC