interim/management

Als directeur, bestuurder of manager sta je voor een uitdaging. Een flinke verandering moet worden gerealiseerd, maar de vraag is ‘hoe’ en vooral ‘wie’? 

Ik help jou graag als je op zoek bent naar een interim-manager die zich thuis voelt in complexe en gevoelige situaties en beschikt over brede ervaring op vlak van strategie, beleid, commercie, operatie, IT, innovatie, communicatie en HR. Dat kan zowel zijn in de publieke sector als in het bedrijfsleven. Ter overbrugging, als kwartiermaker of als crisismanager.

De focus ligt meestal op verbetering van het resultaat, de basis op orde brengen, people management, oplossen langlopende issues, relaties met interne en externe stakeholders, realiseren vernieuwingen of start nieuwe afdeling. 

Mijn aanpak: persoonlijk, analytisch, verbindend en resultaatgericht. Door mijn ervaring in uiteenlopende functies, branches en organisaties, zie ik snel waar de issues zitten. Ik neem verantwoordelijkheid, breng rust en structuur en ga moeilijke dingen niet uit de weg. Daarbij is mijn inzet om de organisatie te laten groeien naar een hoger niveau.

Als je wilt kennismaken, bel me op 06-2158 6281.VIMC | interim-management & coaching
Sterrenbos 51, 3511 ET, Utrecht

© 2007 – 2022 VIMC